یک پزشک و فعال سیاسی بحرینی:

شکنجه شدید نظامی بحرینی در زندان

پنج‌شنبه 20 بهمن 1390
15:00
شکنجه شدید نظامی بحرینی در زندان العالم، بيروت - يک پزشك و فعال سياسي بحريني از وخامت اوضاع جسماني "علي الغانمي " نظامي بحريني که از سرکوب مردم اين کشور خودادري کرده بود، خبر داد.

"ابراهيم العرادي" روز پنجشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: علي الغانمي در سلول انفرادي به سر مي برد و به شدت شكنجه شده است؛ همچنین خانواده، همسر و مادرش نيز مورد توهين و ضرب و شتم قرار گرفته اند.

این فعال سیاسی بحرینی با درخواست از فعالان حقوقی برای توجه به این مبارز بحرینی و تلاش برای آزادی او ، گفت : حضور شریف بسيوني، رئیس کمیته تحقیق و یا عدم حضور وي در بحرین هيچ تاثيري بر اوضاع کشور نداشته و حملات و نقض حقوق شهروندان همچنان ادامه دارد

العرادی با تاکید بر اینکه مردم بحرين تصميم گرفته اند بهاي آزادي و كرامت خود را هر قدر گزاف که باشد، بپردازند، تصريح كرد: مسئله دردناكي در بحرين وجود دارد؛ درد از آنجا  آغاز مي شود  که در ارتش خدمت كني و در كنار مردمت، عليه حملات وحشيانه ارتش بايستي،حملاتی  كه به كشتار بهيه العرادي و بوحميد منجر شد، آنگاه محبوس و شکنجه هم بشوی .

وي در حالي كه عكس علي الغانمي را نشان مي داد، گفت :اين نظامي شريف به اتهام تحريك بر ضد رژيم و مشاركت در راه پيمايي ها چهارم ماه مي بازداشت شد.

ابراهيم العرادي با انتقاد از اقدام مقامات بحريني مبني بر توهين به همسر الغانمی و ضرب و شتم مادر و خواهرانش گفت: وي پس از تعليق از كار خود به دوازده سال و هفت ماه حبس محكوم شد .

العرادی افزود: الغانمي از بيست و سوم سپتامبر تاكنون در سلول انفرادي به سر مي برد و هيچ اطلاع درباره سرنوشت وي وجود ندارد.

فعال سیاسی بحرینی، گفت: غانمي در زندان شكنجه شده است، زيرا از اداي احترام نظامي به مزدوران رژيم خودداري كرد كه اين مسئله منجر به اخراج وي از كار و ضرب وشتم و توهين به مذهبش منجر شد.

02/09-13:38


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

ویدئو گرافیک/ هزینه انتخاباتی سنگین حمایت از اسرائیل در آمریکا


صدای کودکان جنگ‌زده نباید در منازعات سیاسی گم شود/ ضرورت شکل‌گیری سازوکار بین‌المللی برای ثبت روایت کودکان قربانی جنگ


آیا نتایج انتخابات آمریکا سیاست ترامپ در برابر ایران را تغییر می‌دهد؟


ارتش: یک نفت‌کش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد


حمله به ایران با پاسخ «فوری، نامحدود» مواجه خواهد شد


پرتاب موفق چهار ماهواره با موشک ماهواره‌بر جدید چین


عضو شورای عالی سیاسی یمن: جنایات عربستان پیروزی به ارمغان نمی‌آورد


رم خواستار آزادی شهروندان بازداشت‌شده این کشور در کرانه باختری شد


گزارش العالم از به خاک وخون کشیدن بازار تعز یمن از زبان شاهدان + ویدئو


خشم شخصیت‌های لبنانی از بیانیه مداخله‌جویانه پنج سفارتخانه خارجی