شرط مخالفان بحرینی برای مذاکره

يکشنبه 30 بهمن 1390
15:43
شرط مخالفان بحرینی برای مذاکره العالم،منامه - نماينده سابق پارلمان بحرين تاکيد کرد، مخالفان فقط با مقامات ارشد رژيم آل خليفه مذاکره مي کنند نه افراد درجه سه رژيم.

"جلال فيروز" روز يكشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، تأکید کرد: مردم بحرين عزمي قوي براي ادامه انقلاب عليه رژيم آل خليفه دارند، و تا تحقق کامل اهدافشان به انقلاب ادامه خواهند داد.

وی با اشاره به تظاهرات گسترده دیروز مردم بحرين در مناطق مختلف گفت: خشم مردم بحرين به حدي است كه به هيچ وجه حاضر به گذشتن از حقوق خود نيستند، و هراسي هم از حملات نيروهاي آل خليفه ندارند.

جلال فيروز با اشاره به دروغگویی رسانه های بحرین که قصدشان فريب و گمراهی مردم بحرین است، تصریح کرد: ده ها نفر از مردم بحرين به دست نيروهاي آل خليفه به شهادت رسیده اند و حملات اين نيروها عليه مردم بي دفاع همچنان ادامه دارد.

نماینده سابق پارلمان بحرین، با تأکید بر لزوم گفتگوي جدي و برنامه ريزي شده با مسئولان ارشد بحريني با مشاركت همه گروه ها به ويژه شخصيت هايي كه در زندان هستند، خاطرنشان کرد: مذاكره بايد با مسئولان درجه يك رژيم آل خليفه صورت گيرد، نه با افرادي كه نماينده درجه سوم رژيم هم به شمار نمي روند.

 

19/02-13:38


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت