العالم – عربستان سعودی
هرست در مقاله ای در پایگاه انگلیسی "میدل ایست آی" نوشت: روزنامه های "وال استریت ژورنال "و" نیویورک تایمز" و همچنین خبرگزاری"رویترز" با انتشار گزارش هایی از برکناری محمد بن نایف از سمت ولیعهدی عربستان سعودی به علت اعتیادش به داروی های مسکن درد خبردادند حال آنکه به منبع واقعی این اطلاعات اشاره ای نکردند.
هرست به نقل از یک منبع فاش کرد که، داستان اعتیاد محمد بن نایف ولیعهد سابق عربستان، تنها داستانی ساختگی برای تخریب آبرو و وجهه وی بود. این نویسنده انگلیسی تاکید کرد: "سعود القحطانی" مشاور در دیوان پادشاهی عربستان، همان کسی است که این اطلاعات را لو داد و با تدارک نشستی مطبوعاتی با حضور خبرنگاران، با هدف بی اعتبار کردن بن نایف، وی را معتاد خواند.
به گفته هرست، القحطانی بیش از چشم و گوش به محمد بن سلمان، ولیعهد فعلی عربستان نزدیک است و به مانند "خالد التویجری" در زمان ملک عبدالله عمل می کند.
گفتنی است، خالد التویجری که پیش از این مرد شماره یک کشور پادشاهی عربستان سعودی در زمان ملک عبدالله بود و در دربار پادشاهی این کشور حرف اول و آخر را می زد، بعد از کودتای نرمی که خاندان آل سعود ضد وی در این کشور انجام دادند، سرنوشتی نامعلوم یافته است.
سعودی ها بامداد روز جمعه زمانی از خواب برخاستند که با فرمانی جدید روبه رو شدند که براساس آن فرمان پادشاه جدیدشان ملک سلمان بن عبدالعزیز شده بود و خالد التویجری هم از ریاست دربار پادشاهی برکنار و از این کاخ اخراج شده بود و دیگر منشی ویژه پادشاه سابق هم به شمار نمی آمد.
دیوید هرست افزود: این همان تاکتیک هایی است که دیوان پادشاهی ملک عبدالله برای ممانعت از تلاش سلمان در رسیدن به پادشاهی - در زمان ولیعهدی اش – به کار می برد. در آن زمان التویجری تلاش کرد با مبتلا خواندن سلمان به زوال عقلی، از آن به عنوان ابزاری برای رسیدن متعب پسر ملک عبدالله به پادشاهی استفاده کند، اما این نقشه با مرگ عبدالله به سرانجام نرسید.
این نویسنده انگلیسی در پایان گفت: چنین ترفندی برای بی اعتبارکردن بن نایف، خشم گسترده ای را برانگیخته است تاجاییکه یکی از شاهزادگان سعودی، این رقابت تلخ میان بن سلمان و بن نایف را با جدال طولانی مدت میان ملک سعود و برادرش ملک فیصل مقایسه کرد و آن را برای عربستان وحشتناک خواند.
221