"مجدي خليل" روز شنبه در مصاحبه با شبكه العالم، گفت: بحران سوريه جنبه بين المللي پيدا كرده است، به اين صورت كه آمريكا و غرب با چين، روسيه و متحدان اين دو كشور درگير شده اند .
وی افزود: كشورهایي كه از گروه هاي مسلح فعال در سوريه حمايت مالي و تسليحاتي مي كنند، به اين اقدام خود پايان نخواهند داد زیرا هدف آنها نابودی نظام سوریه و محور مقاومت است.
كارشناس حقوقي عرب گفت: حاميان مالي و تسليحاتي گروه هاي مسلح فعال در سوريه از جمله عربستان و قطر فقط مدعي دفاع از دمكراسي هستند .
مجدی خليل بيانيه رياست شوراي امنيت سازمان ملل متحد را درباره سوريه بي اهميت دانست و گفت: خارج نكردن تسليحات سنگين از شهرهاي سوريه و مشروط كردن آن به خروج معارضان از شهرها شايد مخالفت با بيانيه رياست شوراي امنيت و طرح شش ماده اي كوفي عنان تلقي شود، كه اين امر خود ممكن است منجر به صدور قطعنامه اي در شوراي امنيت شود .
وی تأکید کرد: با این حال خارج كردن تسليحات سنگين از شهرهاي سوريه شايد منجر به محكوم شدن حاميان معارضان سوري از جمله عربستان ، قطر و تركيه شود .
ریيس مركز خاورميانه براي دفاع از آزادي ها اظهار داشت: توپ هم اكنون در زمين نظام سوريه است كه مي تواند با اتخاذ تدابير درست مانع تداوم فعاليت كشورهاي دشمن خود شود .
مجدی خليل اعزام نيروهاي حافظ صلح به سوريه را بعيد ندانست و تأکید کرد: استقرار نيروهاي حافظ صلح در سوريه اقدامي مناسب براي پايان دادن به خشونت است، و منجر به تهيه گزارش هایي از سوي طرف هاي بين المللي بي طرف و آشكار شدن واقعيت هاي سوريه مي شود .
وی تعامل دولت آمريكا با بحران سوريه را دوگانه توصيف كرد و گفت : آمريكا سران عرب را به دخالت در امور سوريه تحريك مي كند، ولي از غرب چنين خواسته اي ندارد .
خليل خاطرنشان کرد: آمريكا ارتباط تنگاتنگي ميان مساله سوريه و مساله ايران قائل است و روسيه نيز چنين ديدگاهي دارد .
04/06-22:42