آیت‌الله مکارم‌شیرازی:

زلزله کرمانشاه مانند پلاسکو فراموش نشود/ وجود مراکز مذهبی در زلزله بهترین وسیله آرامش مردم است

زلزله کرمانشاه مانند پلاسکو فراموش نشود/ وجود مراکز مذهبی در زلزله بهترین وسیله آرامش مردم است
دوشنبه 21 اسفند 1396 - 11:01

یکی از مراجع تقلید گفت: جریان زلزله کرمانشاه نباید فراموش شود، گاهی در ابتدای حوادث رسانه‌ها به مسأله می‌پردازند اما بعد از مدتی گرد و غبار فراموشی بر موضوع می‌نشیند، مانند حادثه پلاسکو که بعد از مدتی به فراموشی سپرده شد.

العالم- ایران

آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی در دیدار استاندار کرمانشاه اظهار کرد: مسؤولان دولتی باید به فکر مناطق آسیب‌پذیری مانند کرمانشاه باشند، بناهای فرسوده بلای بالقوه هستند که باید در تمام ایران فکری برای آن کرد.

وی افزود: جریان زلزله کرمانشاه نباید فراموش شود، گاهی در ابتدای حوادث رسانه‌ها به مسأله می‌پردازند اما بعد از مدتی گرد و غبار فراموشی بر موضوع می‌نشیند، مانند حادثه پلاسکو که بعد از مدتی به فراموشی سپرده شد، نباید مسائل حادی مانند زلزله مشمول مرور زمان شود بلکه باید تا پایان مورد نظر باشد.

این مرجع تقلید ادامه داد: در زمان وقوع حوادثی مانند زلزله هر کس وظایفی دارد که باید آن را انجام دهند، طلاب و مبلغان نیز در این حوادث وظایفی دارند که باید حضور پیدا کرده و به سهم خود فعالیت کنند؛ طلاب وظیفه سنگینی بر عهده دارند و باید به گونه‌ای کار کنند که رضایت الهی را در پی داشته باشد.

وی بر توجه مسؤولان به مناطق آسیب‌دیده تأکید کرد و گفت: در پی وقوع چنین حوادثی با اطلاع‌رسانی مناسب می‌توان جلب کمک‌های عمومی کرد یعنی اگر مردم بدانند که کمک‌ها چگونه مصرف می‌شود و چه آثاری داشته رغبت بیشتری برای کمک کردن پیدا خواهند کرد.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی خواستار توجه مسئولان به مناطق آسیب‌پذیر شد و اظهار کرد: بناهای فرسوده بلای بالقوه هستند که باید در تمام ایران فکری برای آن کرد، زلزله کرمانشاه تجربه‌ای شد تا اگر موارد مشابهی پیش آید برای جلوگیری از خسارت‌ها و تلفات چه کار باید کرد.

وی با بیان اینکه مسؤولان باید این تجربه را حفظ کنند که اگر خدایی نکرده، مشکلی پیش آمد بتوانند بهتر و زودتر رسیدگی کنند، ادامه داد: مساجد، حسینیه‌ها، مدارس و کتابخانه‌ها نیز باید مورد توجه باشند، در کنار تهیه مسکن که باید با جدیت پیگیری شود باید به مراکز فرهنگی نیز توجه داشت.

این مرجع تقلید افزود: وجود مراکز مذهبی و اجرای برنامه‌های دینی در شرایطی مانند زلزله بهترین وسیله آرامش و تسکین مردم است، مراکز و برنامه‌های مذهبی و فرهنگی نقش مؤثری در آرامش مردم دارد و مسئولان باید توجه داشته باشند.

وی بیان داشت: اگر به مسائل دینی و مذهبی توجه نشود شاهد به وجود آمدن مشکلاتی خواهیم بود، بنابراین افزون بر احیای مراکز فرهنگی باید برنامه‌های دینی و فرهنگی نیز احیا و از ظرفیت‌های حوزه علمیه کرمانشاه استفاده شود و ما حاضر هستیم به این مسأله کمک کنیم که طلاب و مبلغان برای زلزله‌زدگان برنامه‌هایی داشته باشند تا به آنها آرامش دهند و مانع از فراموشی برنامه‌های دینی شوند.

انتخاب

پربیننده ترین خبرها