بررسی روانشناسان نشان می دهد؛

ترامپ مردی که بدون تقلب نمی تواند زندگی کند

ترامپ مردی که بدون تقلب نمی تواند زندگی کند
چهارشنبه 12 شهريور 1399 - 08:48

یک فیلم مستند به بررسی مسایل روانشناختی ترامپ پرداخته و به این نتیجه رسیده که او دچار خودشیفتگی بدخیم است و بدون تقلب نمی‌تواند زندگی کند.

العالم - آمریکا

دن پارتلند، مستند ساز آمریکایی در فیلمی مستند با عنوان «بی‌صلاحیت» نشان می دهد که ترامپ یک «خودشیفته بدخیم» است، موضوعی که بارها مطرح شده است اما اینبار زیر ذره‌بین روانشاناسان رفته است تا به صورت علمی اثبات شود.

این فیلم از جلسات متعدد با روانشناسان، همچنین مصاحبه با وکلا، اساتید دانشگاه، سیاسیون و افسران امنیتی سابق آمریکا که اکثر آنها مخالف اقدامات و سیاست ترامپ هستند، توانسته به خوبی رفتار عجیب و غیرمتعارف رئیس جمهور آمریکا را تحلیل کند، از جمله افرادی که مستد ساز به سراغ او رفته است، آنتونی اسکاراموچی، رئیس اداره‌ ارتباطات کاخ سفید و همچنین جرج تی. کانوی است، کانوی برای تصدی پست سلیستر کل ایالات متحده (سومین مقام عالی رتبه در وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا) و دستیاری دادستان کل در دولت دونالد ترامپ در نظر گرفته شده بود اما در سال ۲۰۱۸ او به یکی از منتقدین تند و تیز ترامپ تبدیل شد.

دروغ‌گویی که دروغ های خود را باور کرده است

این فیلم با جزییات به چهار شاخصه ترامپ می‌پردازد که در مرکز این سندروم قرار دارد:

  • پارانویای شدید (این حس که هر خبرنگار که از او سوال چالش‌برانگیز می‌پرسد یا هر عضو تیمش که جلویش سر تعظیم فرو نمی‌آورد می‌خواهد او را پایین بکشد)
  • اختلال شخصیت ضداجتماعی (دروغ‌گویی مداوم و عدم پشیمانی درباره انجام دادن نابودکننده‌ترین کارها)
  • سادیسم (هزاران حمله و توهین در توییت‌هایش)
  • خودشیفتگی یا نارسیسیسم

این مستند علاقه ترامپ به خلق کردن و زندگی کردن در واقعیت خودش را مطرح می‌کند و به تحلیل آن می‌پردازد. فیلم در عین حال به بررسی نبود کامل همدلی در او می‌پردازد؛ ویژگی‌ای که مسلماً شاخصه تعیین‌کننده یک فرد جامعه‌ستیز است. این مستند همچنین او را با هیتلر و موسولینی و دیگر رهبران خودکامه‌گرای زمانه مقایسه می‌کند.

مستند «بی‌صلاحیت» به صورت موشکافانه ای زندگی ترامپ را واکاوی کرده است در بخشی از این مستند، ریک رایلی نویسنده کارکشته ورزشی و نویسنده کتاب «فرمانده تقلب کردن: چطور گلف ترامپ را توضیح می‌دهد» می‌گوید ترامپ از جمله بهترین رئیس‌جمهورها در گلف است. او این سوال را می‌پرسد چرا ترامپ باید نیاز داشته باشد در گلف تقلب کند؟ اما او این کار را می‌کند.

به گفته رایلی، ترامپ ماشین گلف خود را طوری دستکاری کرده که دو برابر سریع‌تر از دیگران حرکت کند تا اگر نیاز داشت سریع‌تر به مقصد برسد و بتواند نتیجه را دستکاری کند. او توپش را در جای اشتباه می‌کارد و یا وقتی توپ را داخل رودخانه می‌فرستد، آن را انکار می‌کند. او وقتی می‌بازد یا حتی وقتی تنها بازیکن بوده، باز هم ادعای قهرمانی می‌کند. فیلم همچنین به بررسی این موضوع می‌پردازد که او سعی کرده مقابل تایگر وودز (قهرمان گلف دنیا) هم در گلف تقلب کند. این فیلم می‌گوید اگر ترامپ در گلف تقلب می‌کند، در همه چیز تقلب می‌کند.

این فیلم ۸۴ دقیقه‌ای از میانه‌های راه از زندگی درونی ترامپ گامی به عقب برمی‌دارد و به بررسی موضوع‌هایی از جمله این می‌پردازد که آیا او نژادپرست است یا خیر. جورج کانوی (که برای تصدی پست دستیاری دادستان کل در دولت ترامپ در نظر گرفته شده بود) در این فیلم شهادت می‌دهد که ابتدا با شک به این موضوع پرداخت، اما بعد با قاطعیت دید که او نژادپرست است و بخش زیادی از سیاست‌ها و سخنانش با موسولینی و هیتلر همخوانی دارد.

فیلم با این سوال بینش روانشاختی خود از ترامپ را با سیاست‌هایش مخلوط می‌کند که آیا او هرگز از سلاح هسته‌ای استفاده خواهد کرد؟ این ترسناک‌ترین سوالی است که می‌توان درباره او پرسید و اگر پاسخ این سوال در وضعیت روانی او ریشه داشته باشد، می‌تواند ناب‌ترین نمایش از این وضعیت وخیم باشد.

تروریست آمریکایی به رهبری ترامپ

دن پارتلند در این فیلم می گوید که "بسیاری" از سیاستمداران وجود دارند که آنها اختلالات روانی دارند اما با این وجود خطری برای جامعه خود ندارند، این فیلم به این نکته اشاره می کند که آبراهام لینکلن، رئیس جمهور فقید آمریکا از افسردگی رنج می برد و بیل کلینتون به هیپومانیا (نیمه‌شیدایی) گرفتار بوده است، اما در مورد ترامپ، دن پارتلند معتقد است که مشکلات روانی ترامپ، او را به فردی بسیار خطرناک برای جامعه تبدیل می کند

فتار خطرناک ترامپ، نه تنها برای جامعه جهانی بلکه برای جامعه آمریکا نیز بسیار خطرناک است به نحوی که در تظاهرات اخیر آمریکا، تروریست آمریکایی به رهبری ترامپ این بار علیه تظاهرکنندگان آشکار شد.

رئیس‌جمهور ایالات متحده با «اوباش، غارتگر و آشوب‌طلب» خواندن معترضان به خشونت پلیس آمریکا علیه رنگین‌پوستان این کشور، تهدید کرد که اجازه تسلط به تظاهرات‌کنندگان را نخواهد داد.

رئیس‌جمهور آمریکا اینبار نقاب عدالت‌دوستی را کنار گذاشته و با لحنی توهین‌آمیز نسبت به تظاهرات‌کنندگان گفت: «آشوبگران، غارتگران و اغتشاشگران به یاد و خاطره جورج فلوید بی‌احترامی می‌کنند... نباید به گروه کوچکی از جنایتکاران و خرابکاران اجازه دهیم شهرهایمان را تخریب کرده و جوامع ما را به تباهی بکشانند».

حال صحنه تظاهرات معترضان علیه سیاست های نژاد پرستانه آمریکا علاوه بر شهرهای بزرگ آمریکا در فضای مجازی نیز به صورت هشتگ های اعتراض و مخالفت، به سرعت در حال گسترش است.

هشتک های #TrumpTerrorism و TrumpTerrorist# در روزهای گذشته بارها از سوی معترضان استفاده شده است.

کاربری در فیسبوک با انتشار تصویر ترامپ و هوادارانش در کنار، ابوبکر بغدادی و نیروهای داعشی نوشته است: فرقی میان آنها نیست.

پربیننده ترین خبرها