واردات گسترده گاز اشک آور به بحرین

پنج‌شنبه 25 مهر 1392
21:55
واردات گسترده گاز اشک آور به بحرین جمعیت دیده بان حقوق بشر بحرین اعلام کرد که وزارت کشور بحرین قصد دارد یک میلیون و 600 هزار گلوله گاز اشک آور و 90 هزار نارنجک گاز اشک آور وارد کند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این جمعیت که مقر آن در لندن است، با اشاره به سند به دست آمده توسط پژوهشگرانش افزود: این سند که به نظر می رسد مناقصه اداره خریدهای وزارت کشور بحرین است، نشان دهنده تصمیم این وزارتخانه برای خرید مقادیر زیادی گاز اشک آور به رغم نگرانی های سازمانهای بین المللی و شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد است.
بر اساس این سند، این محموله در اختیار ماموران امنیتی قرار می گیرد، همچنین آموزش پرسنل وزارت کشور بحرین برای استفاده از گاز اشک آور در صورت نیاز، دیگر مفاد مناقصه است. 

استفاده نیروهای رژیم آل خلیفه از گاز اشک آور و سمی در مناطق مسکونی در بحرین باعث مصدوم شدن و شهادت شماری از شهروندان شده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: تنگه هرمز تا پایان دخالتهای غیر قانونی آمریکا بسته شد


تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز