استعفای قرضاوی از هیات علمای الازهر

دوشنبه 11 آذر 1392
17:39
استعفای قرضاوی از هیات علمای الازهر العالم - یوسف القرضاوی صاحب فتواهای جنجالی در دانشگاه الازهر مصر ، از عضویت در هیات علمای الازهر استعفا کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه  العالم ، تارنمای روزنامه مصری الشعب در خبری از استعفای القرضاوی خبر داد.

در روزهای گذشته خبرهایی مبنی بر کنار گذاشتن یوسف القرضاوی از عضویت در این هیات منتشر شده بود و به دنبال افزایش درخواست اعضای هیأت علمای برجسته الازهر برای لغو عضویت یوسف قرضاوی مبلغ سلفی در این هیأت، وی به ناچار از این هیأت استعفا کرد.

در صفحه قرضاوی در شبکه اجتماعی "تویتر" آمده است : قرضاوی استعفای خود را از هیأت علمای الازهر تقدیم مردم مصر می کند.

قرضاوی موضع "احد الطیب" شیخ الازهر درباره برکناری محمد مرسی از ریاست جمهوری مصر را به باد انتقاد گرفت و الازهر را به فرمانبرداری کامل از ارتش متهم کرد و گفت: منصب الازهر و دیگر مناصب نزدیک به آن اینک غصب شده محسوب می شوند.

از سوی دیگر "عباس شومان" دبیرکل هیأت علمای برجسته الازهر گفت: هنوز هیچ نامه استعفایی از قرضاوی به دبیرخانه هیأت علمای برجسته الازهر نرسیده است.

القرضاوی از حمد آل ثانی امیر سابق قطر تابعیت قطری گرفته و سال هاست که از مصر به دوحه مهاجرت کرده است.

او از سلفی های تکفیری خواسته است که برای " جهاد " در سوریه ضد نظام بشار اسد به آن کشور بروند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش محافل سیاسی ورسانه های مخالف نتانیاهو نسبت به توافق ایران و آمریکا + فیلم


سردار قاآنی: مقاومت از میدان انقلاب تهران تا میدان آزادی ملت‌های مظلوم، به پیروزی رسید


انجمن علمای یمن: پیروزی ایران، اهداف دشمن آمریکایی و صهیونیستی را ناکام گذاشت


بقائی: پایان جنگ در لبنان بخش تفکیک‌ناپذیر تفاهم جامع آتش‌بس است


اعلام میزان تسهیلات بلاعوض واحدهای مسکونی خسارت دیده


شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) وارد فاز جدید توسعه اقتصادی شد


فرمانده کل ارتش: دشمن فهمید باید به ایران احترام بگذارد


حجم تولید گندم نسبت به پارسال بیشتر شده است


آغاز طرح ضربتی افزایش تولید گاز


آیا میزان رقم کالابرگ افزایش میابد؟