معلم‌های مصری در بحرین استخدام می‌شوند

دوشنبه 29 ارديبهشت 1393
13:19
معلم‌های مصری در بحرین استخدام می‌شوند درحالیکه شمار قابل توجهی از معلم های بحرینی پس از انقلاب مسالمت آمیز مردم این کشور از کار بیکار شده اند، با توافق وزارت خانه های آموزش و پرورش مصر و بحرین، 805 معلم مصری برای کار به بحرین سفر می کنند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "بوابه المعلم المصری" وزارت آموزش و پروش بحرین از مصر خواسته است برای آموزش کلاس اول 10 معلم مرد و 100 معلم زن، برای درس تربیت اسلامی 10 مرد و 30 زن، برای زبان عربی 50 معلم مرد و 100 معلم زن و برای درس زبان خارجی 50 مرد و 100 زن، برای ریاضیات 50 مرد و 100 زن، برای درس علوم 50 مرد و 80 زن، برای تربیت اجتماعی 20 مرد و 30 زن مورد نیاز است.

این پایگاه افزود: برای دروس هنر5 مرد و 10 زن، موسیقی 2 مرد و 5 زن، کامپیوتر 2 مرد و 10 زن، اقتصاد خانواده 5 مرد و 10 زن و ورزش 5 مرد و 20 زن اعلام نیاز شده است.

"محمود ابوالنصر" وزیر آموزش و پرورش بحرین گفت: در ژوئن آینده کمیته ای از بحرین برای تعیین سطح معلمان با آنها مصاحبه خواهد داشت.

بحرین علاوه بر سوابق مرتبط ، از مصر خواسته است سن معلم های اعزامی کمتر از 45 سال باشد.

پس از آغاز انقلاب مسالمت آمیز مردم بحرین، شمار قابل توجهی از کارگران و کارمندان این کشور از جمله کارکنان وزارت خانه های بهداشت و آموزش و پرورش، به دلیل مشارکت در اعتراضات از کار اخراج شدند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی عراقچی و همتای فنلاندی


استقبال اسپانیا از آتش‌بس/بشریت به فاجعه نزدیک شده بود


استقبال اتحادیه اروپا از آتش‌بس و اعلام حمایت از مسیر دیپلماسی


جنگ علیه ایران و آتش‌بس پرهزینه؛ اعتبار و وجهه بین المللی آمریکا فرو ریخت


به چهارمین ابرقدرت درحال ظهور جهان سلام کنید


اعتراف نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست در برابر ایران


کشف ذخایر عظیم گازی در سواحل مصر


آلمان از مسیر دیپلماسی حمایت می‌کند/تشکر ویژه از پاکستان


پالایشگاه‌های چینی متقاضی نفت ایران


استقبال مصر از توافق آتش‌بس ایران و آمریکا