اعدام 4 سرکرده داعش به دستور "بغدادی"

جمعه 21 فروردين 1394
08:43
اعدام 4 سرکرده داعش به دستور گروه تروریستی داعش چهار نفر از بارزترین سرکردگان خود را به دستور ابوبکر بغدادی اعدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع امنیتی در استان دیالی گفت، این چهار نفر از بارزترین سرکردگان داعش بودند که به دستور مستقیم ابراهیم عواد (ابوبکر بغدادی) سرکرده ارشد این گروه تروریستی در اطراف منطقه "الشرقاط" در استان صلاح الدین اعدام شدند.

سومریه نیوز به نقل از این منبع تأکید کرد، اعدام این چهار نفر به علت فرار آنها از صحنه نبرد در مناطق شمالی منطقه المقدادیه در استان دیالی، مقابل چشمان  گروهی از مردم صورت گرفت.
وی افزود: این چهار نفر از اهالی دیالی بودند که یکی از آنها افسر امنیتی رژیم صدام بود.
این منبع تصریح کرد: چهار سرکرده یاد شده دو ماه پیش بعد از فرار از صحنه نبرد در منطقه مرزی حمرین بین استان دیالی و صلاح الدین به دام افتادند.
دهها نفر از سرکردگان و عناصر داعش پیشتر به خاطر شکست در متوقف کردن پیشروی نیروهای امنیتی مورد حمایت نیروهای داوطلب مردمی از صحنه های نبرد در استان دیالی به سمت استان صلاح الدین فرار کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد