درخواست علمای یمن از مردم چه بود؟

جمعه 19 تير 1394
13:18
درخواست علمای یمن از مردم چه بود؟ العالم - علمای دینی یمن خواستار حضور گسترده مردم این کشور در راهپیمایی و گرامیداشت روز جهانی قدس شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اتحادیه علمای یمن با صدور بیانیه ای فرارسیدن روز جهانی قدس را به امت اسلامی، همه ملت های عرب و ملت آزاده و سرافراز فلسطین و مقاومت دلاورانه و استوار آنها در برابر اشغالگران اسرائیلی تبریک و تهنیت گفت.

این اتحادیه از همه علما و مبلغان و آزادگان جهان خواست تا استوار و مستحکم در صف واحدی برای یاری رساندن به مسئله فلسطین قرار گیرند که مسئله آزادسازی همه امت عربی و اسلامی به شمار می رود.

این بیانیه همچنین از حضور در آیین راهپیمایی روز قدس به عنوان ضرورت دینی، انسانی و سیاسی یاد کرد و از اقشار ملت یمن در استان های مختلف بویژه شهر صنعا خواست تا روز جهانی قدس را با برگزاری تظاهرات گسترده گرامی دارند.

اتحادیه علمای یمن همچنین از مردم یمن خواست تا در تظاهرات روز جهانی قدس شرکت کنند تا این پیام مهم را به دشمن صهیونیستی – آمریکایی با همه مزدورانش در منطقه برسانند که ما اهمیت این مناسبت را می دانیم و همزمان ماهیت درگیری با دشمن اشغالگر و مستکبر را درک می کنیم و مصمم هستیم تا با رویارویی با همه چالشها و هراندازه جانفشانی، مقدسات و سرزمین و ثروت خویش را بازپس بگیرم.

راهپیمایی روز جهانی قدس قرار است عصر امروز در شهرهای مختلف یمن برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

دستگیری تعداد ۸ نفر از اشرار مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی


درگیری لفظی ترامپ و هگست بر سر بحران مهمات و درگیری با ایران


۲ نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان به هلاکت رسیدند


هاکان فیدان: اسرائیل هیچ قصدی برای دستیابی به صلح ندارد


حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


تعلیق مذاکرات بیروت و تل آویو در پی حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بدون تامین حقوق مشروع مردم فلسطین، امنیت نخواهید داشت


تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها