خبرگزاری فرانسه در مطلبی نوشت: هر روز آش همان آش و کاسه همان کاسه است. او ساعت 6:45 صبح از خواب بیدار میشود، 20 دقیقه بعد صبحانه می خورد و راس ساعت هشت گزارش کار می دهد. اما این زندگی روزمره یک کارمند ژاپنی نیست.
این مرد در دهه هشتم زندگیش است در حالیکه در زندان به سر می برد – ساختمان یک قفس و این یعنی او مردد است آنجا را ترک کند.
او که بخاطر دزدی در زندان فوچو توکیو است ، در گفتگو با خبرگزاری فرانسه به شرط ناشناس ماندن گفت:« نمی دانم بعد از بیرون رفتن از اینجا چه نوع زندگی در انتظار من است. درمورد سلامت و وضع مالی بعد از بیرون رفتن از اینجا نگران هستم.»
پرونده او منحصر به فرد نیست: جرم و جنایت در میان سالمندان ژاپنی موج می زند؛ به طوری که زندانهای آن به طور فزاینده ای شبیه به خانه های سالمندان شده است.
وضع به حدی وخیم شده است که دولت ژاپن از ماه آوریل برنامه ای برای استقرار کارکنان مراقبت های پرستاری در حدود نیمی از 70 زندان ، و تخصیص بودجه 58 میلیون ین (495000 دلار) ترتیب داده است.
در سال 2015 حدود 20 درصد از کسانی که توسط پلیس دستگیر و یا بازجویی شدند، 65 سال یا بیشتر سن داشتند که نسبت به سال 2000، 5.8 درصد افزایش داشته است.
بسیاری از آنها برای جرایم کوچک مانند دزدی از مغازه ها و سرقت در زندان هستند.
بنا به گزارش آژانس پلیس ملی، در سال 2013 افزایش جرم و جنایت در مراتب بالا، با افزایش مشکلات اقتصادی، افزایش سن جمعیت، و حرص و آز خالص، نسبت مستقیم دارد.