شهادت 8 غیرنظامی پس از بمباران موشکی مناطق مرزی در صعده

شهادت 8  غیرنظامی پس از بمباران موشکی مناطق مرزی در صعده
سه شنبه 14 آذر 1396 - 20:07

ائتلاف متجاوز عربستان امروز سه شنبه مناطق پراکنده ای از دو شهر مرزی رازح و غمر در استان صعده را هدف بمباران موشکی و توپخانه ای قرار داد.

العالم - باخبرنگاران

یک  منبع امنیتی توضیح داد که ائتلاف عریستان طی دو روز گذشته بیش از 200  موشک به مناطق پراکنده ای در شهر رازح شلیک کرده است.

جنگنده های ائتلاف سعودی ـ آمریکایی دو بار مناطق ال شیخ را بمباران کردند؛ یک حمله هوایی نیز خودروی شهروندی در آل مقنع در شهر مرزی منبه را هدف قرار داد.

یادآور می شود که شهرهای مرزی در استان صعده همواره در معرض بمباران موشکی و توپخانه ای ارتش عریستان سعودی قرار می گیرند. به گونه ای که منازل و کشتزارهای شهروندان هدف قرار میگیرند و تاکنون صدها تن از شهروندان بیگناه شهید و زخمی می شوند و این علاوه بر خسارتهای مادی که به خانه ها و مزارع شهروندان در این مناطق وارد شده است.

در صعده نیز در پی بمباران خودرویی توسط جنگنده های سعودی در منطقه الغور در شهر غمر، برخی خبرها حاکی از شهادت 8 تن از غیرنظامیان است.

از سوی دیگر نیروهای یمنی تجمع نظامیان سعودی و نیز توپخانه ها در جبل قیس را با موشکهای کاتیوشا هدف قرار دادند.

210

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است