روایت نشریه انگلیسی از تلاش عربستان برای جنگ افروزی در منطقه

شنبه 1 تير 1398
08:03
روایت نشریه انگلیسی از تلاش عربستان برای جنگ افروزی در منطقه یک مقام بلند پایه دولت انگلیس که خواست نامش ذکر نشود گفت که لندن درخواست عربستان سعودی برای حمله نظامی علیه ایران را نپذیرفته است.

العالم _ عربستان سعودی

نشریه میدل ایست آی بامداد شنبه به نقل این مقام آگاه تصریح کرد: یکی از مدیران اطلاعاتی عربستان که با عادل الجبیر وزیر مشاور سعودی به انگلیس سفر کرده، از لندن خواست تا حملات محدودی را علیه اهداف نظامی ایران صورت دهد. با این حال دولت انگلیس این درخواست را رد کرده است.

این مقام انگلیسی گفت، "ما نسبت به این پیشنهاد تردید داشتیم" و به همین خاطر یک "نه" خالی گفتیم. همچنین مقام عربستانی اطلاعات تازه‌ای را درباره نقش ادعایی ایران در ماجرای انفجار دو نفت کش در دریای عمان ارائه داده اما همتای انگلیسی او چندان تحت تأثیر قرار نگرفته است.

بر اساس اظهارات این مقام انگلیسی، طرف سعودی ایام آخر هفته راهی فلسطین اشغالی می‌شود تا به لابی ضدایرانی خود با مقام‌های رژیم صهیونیستی و جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید که هم‌زمان در قدس اشغالی خواهد بود ادامه دهد.

این تحولات در حالی صورت می‌گیرد که عادل الجبیر روز گذشته در گفت‌وگو با شبکه خبری اسکای، اظهارات سفیر ایران در لندن درباره تلاش عربستان و امارات برای سوق دادن آمریکا به تقابل ایران را رد کرده بود.

وی مدعی شد عربستان به هر قیمتی تلاش می‌کند تا از بروز درگیری با ایران جلوگیری کند. وزیر مشاور سعودی در ادامه اظهارات ادعایی خود، ایران را مسئول تنش‌ها در منطقه خوانده و افزودکه این کشور بایستی رفتار خود را تغییر داده و عادی رفتار کند.

نشریه انگلیسی این مطالب را پس‌ازآن منتشر می‌کند که رئیس‌جمهوری آمریکا در ادامه فشار حداکثری برای کشاندن ایران پای میز مذاکره دست به جنگ روانی تازه‌ای زده است. وی پس‌ازآنکه ایران پهپاد جاسوسی آمریکا را در حریم هوایی خود منهدم کرد در توئیتی مدعی شد که لحظه آخر از اقدام تلافی‌جویانه صرف‌نظر کرده است.

امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان هم پیشتر در اظهارنظرهای جداگانه‌ای خواستار حل دیپلماتیک تنش میان دو کشور شدند. دفتر نخست‌وزیری انگلیس هم تصریح کرده است که تنش در منطقه به نفع هیچ‌کس نیست.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل