«شورای انتقالی»‌ در یمن، «سقطری» را تحت کنترل درآورد

شنبه 31 خرداد 1399
13:56
«شورای انتقالی»‌ در یمن، «سقطری» را تحت کنترل درآورد
عضو هیئت رئیسه «شورای انتقالی جنوب» در یمن اعلام کرد که نیروهای این شورا آخرین اردوگاه نیروهای «دولت مستعفی» یمن را در شهر «حدیبو» تحت کنترل درآوردند.

العالم _ یمن

به گزارش وبگاه خبری شبکه «روسیا الیوم»، «سالم ثابت العولقی» عضو هیئت رئیسه «المجلس الانتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب- تحت حمایت امارات) در توئیتی اعلام کرده که نیروهای شورای انتقالی آخرین موضع نظامی دولت مستعفی یمن (تحت حمایت سعودی) در شهر «حدیبو» مرکز استان «سقطری» را تحت کنترل درآوردند.

در توئیت یادشده آمده است که نیروهای شورای انتقالی اردوگاه نیروهای ویژه را تحت کنترل درآوردند و تمام تجهیزات موجود در آن را مصادره کردند. در ادامه توئیت آمده است: «نیروهای جنوب، عفو عمومی و آغاز خودمختاری استان سقطری را اعلام کردند».

از سویی دیگر، خبرنگار روسیا الیوم نیز در ارتباط با درگیری‌های شب گذشته نیروهای دولت مستعفی با شورای انتقالی در استان «ابین» (جنوب یمن) گزارش داد، نوعی فضای آرام پس از درگیری‌ها در منطقه حکم فرما شده است که به مثابه آتش زیر خاکستر است.

پیشتر، وبگاه خبری شبکه «الجزیره»، به نقل از منبعی «دولتی» گزارش داده بود که نیروهای شورای انتقالی، پس از عقب‌نشینی عناصر عربستان سعودی، منطقه حدیبو در یمن را به محاصره خود درآورند و آماده حمله به آن هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بخشنامه تعیین حداقل مزد سال ۱۴۰۵ ابلاغ شد


رئیس‌جمهور: تلاش می‌کنیم جنگ با «عزت، حکمت و مصلحت» به پایان برسد


لندن: وارد درگیری با ایران نمی‌شویم


رویترز: بازگشت جریان نفت در تنگه هرمز آسان نیست


چین خواستار فراهم شدن شرایط مساعد برای صلح در خاورمیانه شد


تظاهرات در برلین علیه تجاوز آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران و لبنان 


«ایتان» پرنده افسانه‌ای که در آسمان ایران شکار شد


اژه‌ای: ایران از سیاست‌های کلان خود عقب‌نشینی نمی‌کند


نماینده مجلس: ایران از اصول خود در برابر زیاده خواهی آمریکا کوتاه نمی‌آید


هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها