العالم - نظرکده
کارشناسان بر این عقیده اند که رژیم اشغالگر طی سال های گذشته 9 رزمایش شکست خورده را تجربه کرده است که هر یک این رژیم را تا مرز نابودی پیش برده و نقاط ضعف جبهه داخلی آن را به خوبی برملا کرده و پایه های این رژیم را متزلزل کرده است و کار ان را نهایتاً به جایی رسانده که امروز شاهد بحران اقتصادی و ضعف سیاسی و تشدید ناتوانی های آن هستیم. این در حالی است که مقاومت همچنان در حال تقویت مبانی قدرت خود است و محور مقاومت پیوسته در حال رشد و توسعه و تقویت معادله بازدارندگی در مقابل رژیم اشغالگر است.
کارشناسان معتقدند که مقاومت لبنان به تنهایی 33 روز در مقابل ائتلاف بین المللی و عربی حامی رژیم صهیونیستی ایستادگی کرد. آنها معتقدند که در جبهه مقابل، فقط رژیم صهیونیستی نبود بلکه مکانیسم عظیمی از امکانات کشورهای بزرگی چون آمریکا، فرانسه، انگلیس و آلمان در صحنه عملیات بودند و دستگاه های جاسوسی آنها و ارتش ها و ماهواره ها و مهماتشان سراسر جبهه را پوشش داده بود.
کارشناسان خاطرنشان می کنند که بیش از 25 ماهواره در اداره عملیات جاسوسی در زمان جنگ 33 روزه فعالیت می کردند کما اینکه کشورهای عربی مرتجع هم تمام امکانات خود را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده بودند.
به گفته کارشناسان پیروزی در جنگ 33 روزه بمثابه نطقه عطف سرنوشت سازی در مبارزه بر سر آینده منطقه بود. آنها معتقدند که هدف از پروژه موسوم به خاورمیانه جدید که جورج بوش، رئیس جمهور اسبق آمریکا آن را برنامه ریزی کرده بود و در واقع بهانه تجاوز رژیم صهیونیستی هم بود، تثبیت سیطره کامل بر کل منطقه بود و در واقع یک پروژه استعماری، امریکایی و صهیونیستی برای همه کشورهای منطقه بود.
کارشناسان می افزایند با شکست این پروژه، حزب الله پیروزی تعیین کننده ای را در مصاف با طراحان و مدیران اصلی این پروژه یعنی دولت آمریکا به دست آوردند. زیرا گرداننده اصلی این جنگ آمریکا بود که در مقابل حزب الله شکست خورد.
ناظران تأکید می کنند که رژیم اشغالگر سه شرط را برای توقف جنگ 33 روزه مطرح کردند اما حزب الله و مقاومت لبنان نقشه اشغال گران را به کلی خنثی کرده و داغ همه شرط ها را به دل دشمن گذاشتند.
ناظران می گویند رژیم صهیونیستی پس از تشکیل کمیته وینوگراد [1] به شکست در این جنگ اعتراف کرد. به عبارت دیگر این رژیم در هیچ جنگی در آینده نخواهد توانست هیچ شرطی را تحمیل کند و ضربه ای شدیدتر از آنچه که در جنگ 33 روزه دید، متحمل می شود.
آنها خاطرنشان می کنند که سید حسن نصرالله در سخنانی به مناسبت سالگرد پیروزی در جنگ 33 روزه تأکید کرده است به محض اینکه کمیته های تحقیق متوجه شوند که این رژیم در انفجار بیروت دست داشته است، پاسخی مشابه و بسیار قوی تر از این فاجعه در انتظار این رژیم خواهد بود و ما همه می دانیم که سید حسن نصر الله سخن به گزافه نمی گوید.
[1] کمیته تحقیق رژیم صهیونیستی است که در ۱۷ سپتامبر ۲۰۰۶ برای بررسی عملکرد دولتمردان و نظامیان این کشور در جریان جنگ 33 روزه در تلآویو با اختیارات کامل تشکیل شد