حملات با چاقو در نیویورک/ صدها پلیس آمریکایی به مترو نیویورک اعزام شدند

يکشنبه 26 بهمن 1399
08:23
حملات با چاقو در نیویورک/ صدها پلیس آمریکایی به مترو نیویورک اعزام شدند پس از درگیری های خونین و کشته و زخمی شدن عده ای بر اثر حمله با چاقو در عرض کمتر از ۲۴ ساعت در مترو شهر نیویورک، ۵۰۰ افسر اداره پلیس ایالت نیویورک به این منطقه اعزام شدند.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش شبکه خبری سی ان ان، پلیس نیویورک اعلام کرده که در جریان ۴ حادثه چاقو کشی در خط مترو بین منهتن شمالی و کویینز در شهر نیویورک ۲ تن کشته و ۲ نفر دیگر زخمی شدند.

این حملات از صبح روز جمعه و زمانی آغاز شد که یک مرد ۶۷ ساله در ایستگاه خیابان ۱۸۱ در منهتن شمالی مورد اصابت ضربات چاقو قرار گرفت.

اما به نظر این پایان کار نبود و سه حمله دیگر در عرض کمتر از ۲۴ ساعت متعاقب آن اتفاق افتاد.

در ساعات پایانی روز جمعه یک مرد بالغ بر اثر ضربه چاقو به گردن در ایستگاه خیابان فار راک اوی- مات (Far Rockaway–Mott Avenue station) در منطقه کویینز کشته شد.

به گفته پلیس، تقریبا دو ساعت پس از این حادثه در ساعات اولیه روز شنبه یک زن ۴۴ ساله درحالی که اثرات چندین ضربه شی نوک تیز بر بدنش بود، داخل واگن قطار در ایستگاه خیابان اینوود ۲۰۷ در منهتن شمالی پیدا شد.

کمتر از ۲۰ دقیقه پس از این اتفاق، حمله به یک مرد ۴۳ ساله در ایستگاه خیابان ۱۸۱ گزارش شد که در نهایت به بیمارستان منتقل شد.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است