العالم - آمریکا
سخنان «آلبرتو فرناندیز» رئیسجمهور آرژانتین درباره تعداد قربانیان شیوع ویروس کرونا و مقایسه آن با قربانیان ادعایی واقعه هولوکاست، خشم سازمانهای صهیونیستی را برانگیخته است.
به نوشته پایگاه خبری دنیا الوطن، او چندی پیش در نشست کشورهای آمریکای لاتین و حوزه کارائیب گفته بود: «هنوز نمیدانیم چه تعداد افراد در جریان شیوع این بیماری جان خود را از دست دادهاند. به گفته سازمان ملل بین شش الی ده میلیون نفر جان باختهاند. عدد دقیقی نداریم، اما به هر حال میدانیم که این بیماری به اندازه یک تا دو هولوکاست را کشته است.»
«آلبرتو فرناندیز» سه ماه پیش نیز در گفتوگو با رادیو «کان ووس»گفته بود: «بیش از شش میلیون نفر جان خود را بر اثر کرونا از دست دادهاند. تقریبا به تعداد افرادی که در هولوکاست کشته شدند و ما هیچ زمانی آنها را فراموش نمیکنیم.»
این سخنان او موجب عصبانیت سازمانهای صهیونیستی در آرژانتین شده است و آنها از این موضوع خشمگین هستند که چرا وی کشته شدگان [ادعایی] هولوکاست را با جان باختگان کرونا یکی دانسته است.
در این رابطه سازمان یهودیان آرژانتین (DAIA) در بیانیهای که در صفحه توئیتر خود منتشر کرد، آورده است: «ما به عنوان یک سازمان حقوق بشری از رئیسجمهور فرناندیز سخن غیر شایسته شنیدهایم. سازمان ما این سخنان را رد میکند. هولوکاست فاجعه بی همتایی است که نباید با هیچ واقعهای مقایسه شود.»
«بینای بیریث» دیگر سازمان صهیونیستی نیز در صفحه توئیتر خود مدعی شد که سخنان رئیسجمهور آرژانتین غیر قابل قبول است و نشانه عدم احترام به قربانیان هولوکاست به شمار میرود.
سازمان صهیونیستی «اتحادیه ضد افترا» (مستقر در نیویورک) نیز سخنان آلبرتو فرناندیز را به باد انتقاد گرفته و آن را بی احترامی به جامعه یهودیان دانسته است.
به گزارش فارس، در تاریخ ۲۵ مرداد نیز سخنان «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در سفر خود به آلمان درباره هولوکاست، موجب عصبانیت صهیونیستها شده بود.
در جریان این سفر و در کنفرانس خبری مشترک محمود عباس و «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان، یکی از خبرنگاران حاضر از محمود عباس سؤال میکند که آیا آماده است از طرف مردم فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی و آلمان بابت حمله مذکور عذرخواهی کند و در کشف زوایای پنهان آن سهیم باشد.
محمود عباس در پاسخ به سؤال این خبرنگار، اشاره میکند که از سال ۱۹۷۴ تا امروز رژیم صهیونیستی ۵۰ هولوکاست در ۵۰ روستای فلسطین انجام داده و روزانه با ارتش خود فلسطینیان را میکشد.
این مسأله به بحران دیپلماتیک میان رامالله و برلین تبدیل شد و صهیونیستها یکدست علیه محمود عباس انتقاد کردند.
این موارد به خوبی نشان میدهد که محافل صهیونیستی تا چه میزان موضوع هولوکاست و قربانیان ادعایی آن را یک موضوع حیثیتی و خط قرمز خود میدانند و تاب تحمل کوچکترین سخنی برخلاف روایت دروغین خود را ندارند. آنها حتی مقایسه تعداد قربانیان کرونا با کشته شدگان هولوکاست را بر نمیتابند و آن را نشانهای بر کم اهمیت جلوه دادن هولوکاست میدانند.
از سوی دیگر علاوه بر میلیاردها دلاری که کشورهای غربی به بهانه هولوکاست به صهیونیستها به عنوان غرامت میپردازند، این واقعه اغراق شده بهانهای است تا حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی به عنوان وظیفه ذاتی دول غربی تعریف شود و همزمان بهانهای باشد تا صهیونیستها تحت لوای آن ظلم به فلسطینیهایی که هیچ ارتباطی به هولوکاست ندارند را ادامه دهند.