زلال قرآن (1321)؛

تکمیل نفس مستلزم چه لوازمی است؟

شنبه 12 شهريور 1401
22:04
تکمیل نفس مستلزم چه لوازمی است؟

العالم _ زلال قرآن

یکی از آثار بسیار ویرانگر حاصل از ابتلا به عقاید باطله و ارتکاب گناهان و معاصی و دلبستگی و وابستگی به زخارف و مظاهر فریبنده وزرق وبرق های بُعد مادی حیات، این است که فطرت پاک و الهی انسان را ازمسیراصلی و ذاتیش منحرف نموده و سدّ محکمی درمسیررشد استعدادهای ذاتی او ایجاد می نمایند.

و بعد از توبه و تطهیر و تزکیه نفس و زدودن و محو آثارآلودگی های حاصل از پلیدی هاست، که فطرت انسان دوباره فرصت پیدا می کند تا به اصل اصیل خود برگردد، و در مسیرحقیقت آیه 30 سوره مبارکه روم:

« فَأَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنِيفًا فِطْرَتَ اللَّـهِ الَّتِي فَطَرَالنَّاسَ عَلَيْهَا لَا تَبْدِيلَ لِخَلْقِ اللَّـهِ ذَٰلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ وَلَـٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ»

ترجمه: (پس تو مستقیم روی به جانب آیین پاک اسلام آور در حالی که از همه کیشها روی به خدا آری، و پیوسته از طریقه دین خدا که فطرت خلق را بر آن آفریده است پیروی کن که هیچ تغییری درخلقت خدا نباید داد، این است آیین استوارحق، و لیکن اکثرمردم (ازحقیقت آن) آگاه نیستند).

قرار گیرد و در صراط مستقیم الهی استقرار یابد و این زمینه را فراهم سازد تا صاحب آن مجری فرمان حضرت حق سبحانه و تعالی مذکور در آیه 31 سوره مبارکه روم:
« مُنِيبِينَ إِلَيْهِ وَاتَّقُوهُ وَأَقِيمُوا الصَّلَاةَ وَلَا تَكُونُوا مِنَ الْمُشْرِكِينَ»

ترجمه: ((شما اهل ایمان با پیروی همین دین فطرت) به درگاه خدا باز آیید و خدا ترس باشید و نماز به پا دارید و هرگز از فرقه مشرکان نباشید).
گردد وشرایط لازم را برای پذیرش کامل هدایت های الهی فراهم نماید وبا استقراردرصراط فطرت الهی خود که همان صراط مستقیم الهی است، درجهت تکمیل نفس و رشد استعداد های ذاتی خویش گام های موءثری بردارد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله به نظامیان رژیم صهیونیستی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان