العالم - گوناگون
از مهم ترین عادات و شیوه های غذایی که پزشکان و متخصصان تغذیه به روزه داران در ماه مبارک رمضان توصیه می کنند ، می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- خوردن سالاد و سبزیجات به مقدار کافی به طوری که اطمینان حاصل کنند بدن ویتامین ها و مواد معدنی کافی برای تقویت بدن و فعالیت در طول روز را دریافت کرده است.
- خوردن میوه های تازه (حاوی فیبر و ویتامین های مفید) در وعده افطار
- کاهش مصرف ترشی، نمک و ادویه جات ، زیرا این مواد غذایی باعث تشنگی می شوند.
- شروع افطاری با نوشیدن آب با دمای معتدل و خوردن چند دانه خرما
- خوردن سوپ و سالاد در افطار برای آماده کردن معده برای غذا و جلوگیری از ناراحتی های روده.
- تمرکز روی وعده سحری زیرا انرژی و مواد مورد نیاز بدن را در زمان روزه تامین می کند.
- ترجیحاً استفاده از غذاهای حاوی فیبر و کربوهیدرات ها در وعده سحری که به احساس سیری کمک می کند.
- تحرّک، ورزش و فعالیت بدنی برای جلوگیری از چاقی و پرهیز از ورزش های شدید
خودداری از خوردن شیرینی های اشباع شده با قندهای مضر که باعث چاقی می شوند.
- پرهیز از مصرف زیاد نشاسته ها برای جلوگیری از چاقی
- خوب جویدن غذا برای هضم بهتر غذا و حفظ سلامتی معده و بهره مندی از ارزش غذایی مواد خوراکی