توافق برای توقف درگیری در اردوگاه عین الحلوه لبنان

جمعه 17 شهريور 1402
04:47
 توافق برای توقف درگیری در اردوگاه عین الحلوه لبنان

منابع خبری بامداد جمعه گزارش دادند که طرف‌های فلسطینی درگیر در اردوگاه عین الحلوه لبنان برای آتش‌بس به توافق رسیدند.

العالم - لبنان

شبکه المیادین به نقل از منابع فلسطینی که به نامشان اشاره نکرده اعلام کرد که این توافق میان تمام طرف‌ها حاصل شده تا تیراندازی در اردوگاه عین الحلوه در جنوب لبنان متوقف شود.

دستیابی به توافق تنها ساعاتی پس از آن روی می‌دهد که منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجار و صدای خمپاره در اردوگاه عین الحلوه در جنوب لبنان خبر دادند.

این اردوگاه اواسط مردادماه گذشته نیز شاهد درگیری بود که در روزهای نخست آن، هشت کشته و بیش از ۵۰ زخمی برجای گذاشت و ۶۰ درصد ساکنان این اردوگاه، منازل خود را ترک کرده بودند.

«نجیب میقاتی» نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان نهم مرداد ماه گفته بود: ما نمی‌پذیریم لبنان به میدان تسویه حساب‌های خارجی تبدیل شود.

وی افزود: ارتش لبنان به وظیفه خود برای کنترل اوضاع در عین الحلوه عمل می‌کند.

به دنبال درگیری‌ها در عین الحلوه، امارات، قطر، عربستان، کویت، بحرین و آلمان به شهروندان خود در رابطه با سفر به لبنان هشدار داده و از اتباع خود خواسته بودند تا خاک این کشور را ترک کنند.

به دنبال اقدام این کشورها، مقامات لبنانی اعلام کردند که شرایط لبنان امنیتی نیست و این گونه اقدامات تنها برای ارعاب صورت می‌گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم