ادعای رویترز در باره آزادی کشتی توقیف شده در خلیج عدن از سوی آمریکا

دوشنبه 6 آذر 1402
07:39
ادعای رویترز در باره آزادی کشتی توقیف شده در خلیج عدن از سوی آمریکا خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه و بدون ارائه جزئیات گزارش داده که نفتکش توقیف شده سنترال پارک که از سوی افراد ناشناس در خلیج عدن توقیف شده بود توسط یک ناو آمریکایی آزاد شده است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش خبرگزاری انگلیسی رویترز، کشتی جنگی آمریکایی به درخواست کمک از سوی کشتی حامل مواد شیمیایی توقیف شده در خاورمیانه پاسخ داده و اکنون این کشتی در امن است.

روز گذشته (یکشنبه)‌ شرکت امنیت دریایی انگلیس به نام «آمبری» از هلی برن و نفوذ چند نیرو به یک نفت‌کش مرتبط با اسرائیل در نزدیکی سواحل یمن خبر داده بود.
در این زمینه نیز برخی رسانه های فرانسوی اعلام کردند که نام این نفتکش سنترال پارک متعلق به یک اسرائیلی تحت مدیریت شرکت انگلیسی است.

این نفتکش از مراکش به سمت کانال سوئز در حرکت بود.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده بود که یک ناو دریایی آمریکایی وارد عمل شده و یک کشتی دیگر نیز نزدیک به حادثه است. در این زمینه یک مقام دفاعی ایالات متحده اعلام کرد که روز یکشنبه یک کشتی مرتبط با اسرائیل موسوم به «سنترال پارک» توسط افراد مسلح ناشناسی در خلیج عدن توقیف شده است.

به دنبال انتشار این خبرها از سوی رسانه های غربی، روزنامه صهیونیستی معاریو نیز با تایید این خبر اعلام کرد که یک کشتی این رژیم عصر روز یکشنبه هدف حمله قرار گرفته است.

انتشار این اخبار در حالی صورت گرفت که هیچ یک از منابع یمنی تا کنون این خبر را تایید نکرده اند و این درحالی است که درصورت تایید خبر توقیف کشتی اسراییلی سنترال پارک از سوی مقامات یمنی، این دومین کشتی اسراییلی توقیف شده از سوی نیروهای یمنی قلمداد می شد.

البته تا کنون مسولان یمنی یا رسانه های این کشور این خبر را تایید یا تکذیب نکرده اند، این درحالی است که برخی منابع نیز از خبرسازی صهیونیست ها با هدف جلب حمایت آمریکا از این رژیم نیز سخن گفته اند.

نیروهای یمنی پس از هشدارهای صادر شده علیه رژیم صهیونیستی در خصوص توقف کشتار فلسطینیان غزه و درحمایت از فلسطینیان روز یکشنبه 28 آبان کشتی صهیونیستی به نام «گلکسی لیدر» متعلق به شرکت تاجر اسرائیلی «رامی اونگر» را توقیف و به ساحل یمن منتقل کردند.

از سوی دیگر منابع خبری روز گذشته (شنبه 4 آذر ماه) از حمله پهپادی به یک کشتی صهیونیستی در آب های اقیانونس هند (دریای مکران) خبر دادند.

سنترال پارک یک نفتکش کوچک ۲۰ هزار تنی، تحت مالکیت و مدیریت شرکت کشتی‌رانی زودیاک «Zodiac Maritime Ltd» است که متعلق به رژیم صهیونیستی بوده و مقر آن در لندن است.

خبرگزاری رویترز بدون ارائه جزئیات گزارش داده که یک ناو آمریکایی با کمک به نفتکش سنترال پارک که از سوی افراد ناشناس در خلیج عدن توقیف شده بود از آزادی آن اطمینان حاصل کرده است.

رویترز به نقل از مقاماتی که اسمی از آنها برده نشده، گزارش داده که ناو «یو اس اس میسون» کمک کرده تا اطمینان حاصل کند که این نفتکش که حامل محموله اسید فسفریک بوده در امنیت است.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد