تبادل آتش و وقوع حادثه امنیتی برای 2 شناور در تنگه «باب المندب»

چهارشنبه 22 آذر 1402
13:55
 تبادل آتش و وقوع حادثه امنیتی برای 2 شناور در تنگه «باب المندب» شرکت امنیت دریایی انگلیسی امبری (Ambrey) روز چهارشنبه خبر داد که قایق‌های تندرو حامل افراد مسلح به دو شناور که در حال عبور از آب‌های نزدیک یمن بودند، نزدیک شده و تیراندازی کردند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش،‌ اداره عملیات تجاری دریایی انگلیس طی بیانیه‌ای اعلام کرد که گزارش‌هایی مبنی بر وقوع حادثه در نزدیکی باب‌المندب در دریای سرخ و غرب بندر «الحدیده» دریافت کرده و به کشتی‌ها توصیه کرد جوانب احتیاط را رعایت کنند.

شرکت امنیت دریایی انگلیس خبر داد که قایق‌های تندرو حامل افراد مسلح به دو شناور که در حال عبور از نزدیکی ساحل الحدیده بود، نزدیک شدند.

خبرگزاری رویترز به نقل شرکت امنیت دریایی "امبری" نوشت که این حادثه در ۱۰۰ کیلومتری سواحل بندر حدیده یمن رخ داد و در جریان آن یکی از تانکرهای حامل مواد شیمیایی با پرچم جزایر مارشال "تبادل آتش" با یک قایق تندور را گزارش کرد. بر اساس این گزارش، این قایق به تانکر نزدیک شد و در ۳۰۰ متری آن آتش گشود.

رویترز خاطرنشان کرده که "نیروی دریایی یمن" از این شناور خواست تا مسیر خود را تغییر دهند، اما یکی از ناوهای "ائتلاف" به تانکر توصیه کرد تا مسیر خود را ادامه دهد.

اندکی پس از این واقعه، قایق تندروی مذکور به یک کشتی فله بر که با پرچم مالت تردد می کرد، نزدیک شد. امبری اطلاعات بیشتری از این رخداد را منتشر نکرده است.

دقایقی پیش نیز یک مقام ناشناس آمریکایی در گفت‌وگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس مدعی به خطا رفتن حمله موشکی امروز به یک نفتکش در نزدیکی تنگه باب المندب شده بود.

این مقام آمریکایی که آسوشیتدپرس نام وی را فاش نساخت ادعا کرد که دو موشک شلیک شده از مناطق تحت کنترل حوثی ‌های یمن به هدف اصابت نکرده و یک ناو آمریکایی نیز یک پهپاد احتمالاً متعلق به حوثی‌ها را در جریان این وقایع سرنگون کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی


تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


پربیننده ترین خبرها