صهیونیست ها در مسجد الاقصی معبد می سازند

شنبه 26 مرداد 1392
14:08
صهیونیست ها در مسجد الاقصی معبد می سازند العالم - وزارت فرهنگ فلسطین در غزه و موسسه بین المللی قدس درباره پروژه جدید صهیونیست ها برای ساخت یک معبد در مسجد الاقصی هشدار دادند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد ابراهیم المدهون" وزیر فرهنگ دولت حماس در غزه با صدور بیانیه ای از موافقت رژیم صهیونیستی با پروژه ساخت یک معبد در مسجد الاقصی خبر داد.

وزیر فرهنگ فلسطین در غزه، پروژه جدید احداث معبد در بخشی از مسجد الاقصی را با توجه به فراخوان های فزاینده صهیونیست ها برای تعرض به این مکان مقدس از خطرناک ترین پروژه های رژیم صهیونیستی دانست.

یاسین حمود، مدیر کل موسسه بین المللی قدس در بیروت نیز درباره پروژه مذکور هشدار داد.

وی مذاکرات سازش تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت: موافقت رژیم صهیونیستی با ساخت این معبد پیام روشنی به مذاکره کنندگان است.

مدیر کل موسسه بین المللی قدس از تشکیلات خودگردان خواست از مذاکرات سازش فورا خارج شود؛ یاسین حمود همچنین از سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب خواست رژیم اشغالگر را برای لغو پروژه مذکور تحت فشار قرار دهند.

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد