به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سایت جمعیت "وفاق" بحرین، گروه های مخالف بحرینی با قرائت بیانیه ای در کنفرانس مطبوعاتی در مقر این جمعیت اعلام کردند: رژیم بحرین با نقض حقوق مردم، این کشور را به بن بست سیاسی تاریکی کشانده است و قوانین که علیه مخالفان وضع می کند در جهان بی سابقه و در تضاد با قوانین بین الملی است. این اقدامات زنگ خطری برای تشدید و بحرانی شدن وضعیت امنیتی و سیاسی است.
"عبدالجلیل خلیل " رئیس تشکل سیاسی جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین نیزگفت: قوانینی که اخیرا رژیِم وضع کرده، تاکیدی بر صحیح بودن تصمیم مخالفان برای تحریم انتخابات پارلمانی است. اگر دولت برای گشودن افق های سیاسی عزم جدی داشت با تصویب این قانونها موافقت نمی کرد.
وی افزود: در این صورت اگر مخالفان درمجلس آتی شرکت کنند، در اقلیت خواهند بود و تصویب قوانین ظالمانه ادامه خواهد داشت. زیرا ابزاری برای تغییر وضعیت کنونی وجود ندارد و مجلس کاملا صوری خواهد بود.
"عبدالنبی سلمان" دبیر کل "جمعیت تریبون دموکراتیک پیشرو" نیز دراین کنفرانس خبری گفت: رژیم همان روش سابق یعنی تلاش های پیش گیرانه برای مانع تراشی در برابر هر پیشرفتی را ادامه می دهد و این اقدام و صدور قوانین ظالمانه واکنشی به سکوت جامعه بین الملل در قبال تحولات بحرین است.
انتخابات پارلمانی و انتخابات شهرداریهای بحرین قرار است در ماه اکتبر برگزار شود.احزاب مخالف دموکراتیک ملی چندی پیش در بیانیهای اعلام کرده بودند که "بدون حصول یک توافقنامه سیاسی شفاف که بازتاب اراده مردم باشد درانتخابات شرکت نخواهند کرد."