به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، این روزنامه آمریکایی درسرمقاله خود نوشت که دخالت نظامی عربستان سعودی در یمن می تواند درگیری های گروه های رقیب دراین کشوررا به درگیری منطقه ای گسترده تبدیل کند که ایران را نیز شامل شود.
نیویورک تایمزافزود: دخالت نظامی عربستان در یمن، تمامی روزنه های امید برای برقراری ثبات در آن کشور را که حتی قبل از تجاوزنظامی عربستان وهم پیمانانش به مواضع حوثی ها با بحران شدید روبرو بود، از بین ببرد.
درهمین حال، " زيد رعد الحسين " کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره فروپاشی کامل یمن هشدارداد.
نیویورک تایمز درگزارش خود آورده است " عربستان سعودی باید به جای حمله به مواضع حوثی ها ، از قدرت و نفوذ خود برای شروع مذاکرات دیپلماتیک با هدف دستیابی به راه حل بهتر برای بحران دریمن استفاده می کرد، نه اینکه از بیم گسترش نفوذ ایران به داخل خاک یمن، علیه حوثی ها اقدام به دخالت نظامی کند.
این روزنامه با اشاره به اینکه احتمال توافق میان آمریکا و غرب با ایران درباره برنامه هسته ای این کشور، موجب نگرانی بیشترعربستان سعودی و کشورهای سنی شده افزود : این مسئله موجب شده این کشورها به شکل علنی و به طور غیرمسئولانه درباره برنامه هسته ای ایران صحبت کنند و سعودی ها هم برای تشکیل ائتلاف نظامی برای مقابله با تهران به جمع کشورهای دیگر پیوستند.
دراین گزارش آمده است که یمن طی دهه های گذشته با مشکل روبرو بوده است و تهدیدات درداخل این کشور روز به روز بیشتر و پیچیده تر می شود و در طول سال های گذشته ، تشکیلات القاعده در شبه جزیره عرب در یمن ، یکی از فعالترین شاخه های تشکیلات القاعده بوده است، اما حوثی ها ساکنان اصلی یمن هستند و از نظر نظامی شکست نخواهند خورد یا دست کم کشور را ویران نخواهند کرد.
نیویورک تایمز با اشاره به ا ینکه حوثی ها از سال 2004 طی شش سال گذشته درگیر جنگ داخلی بوده وهمچنان ثابت و استوار هستند، افزود: حملات آل سعود نتایج فاجعه باری را به دنبال داشته باشد، به طوری که درحمله به یکی از اردوگاه های آوارگان در یمن، 40 نفر کشته شدند.
این روزنامه به نقل از منابع نظامی نوشت: اشتباه فاجعه بار برای عربستان سعودی و دیگر کشورها این است که اجازه دهند جنگ داخلی عاملی برای جنگ طایفه ای گسترده تر میان ایران به عنوان قدرت شیعه مهم در منطقه و کشورهای اهل تسنن باشد، درنتیجه باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا باید مسئولان سعودی را دراین زمینه تحت فشار قرار دهد. ازآنجایی که واشنگتن یکی از هم پیمانان عربستان سعودی است، باید از نفوذ خود برای تشویق همه طرف ها به تلاش به منظور دستیابی به راه حل سیاسی استفاده کند.