ایران در گزارش راهبردی 2016 اسراییل

ایران در گزارش راهبردی 2016 اسراییل
جمعه 2 بهمن 1394 - 19:36

مرکز پژوهش‌های امنیت ملی دانشگاه تل آویو در گزارش سال 2016 خود، با ارائه راهکارهایی برای ضربه زدن به ایران؛ تضعیف و سرنگونی دولت سوریه را کاملا به نفع اسرائیل دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این مرکز در گزارش راهبردی خود مربوط به سال 2016، تضعیف دولت بشار اسد رئیس جمهور سوریه و سرنگون کردن وی را یکی از منافع آشکار اسرائیل توصیف کرده که تل‌آویو برای تحقق آن باید با آمریکا، اروپا، ترکیه و عربستان همکاری کند.

این مرکز پژوهشی صهیونیستی بر این باور است که سوریه، تنها کانال ایران در جهان عرب است که به واسطه آن با حزب الله ارتباط داشته و گروه های فلسطینی تندرو را تقویت می کند.
این گزارش می افزاید: تضعیف رژیم بشار اسد و سرنگون کردن آن، یکی از منافع آشکار رژیم صهیونیستی است.
در ادامه این گزارش آمده فقط از این طریق می توان به شدت به ایران و حزب الله ضربه زد، رژیم صهیونیستی باید به گونه ای اقدام کند که در پایان رژیم اسد در سوریه از قدرتی برخوردار نبوده و به موازات آن از تقویت جریان های سنی تندرو و در راس آنان داعش نیز خودداری کرد.
بنا بر این گزارش، اسرائیل برای رسیدن به اهداف خود باید از طریق همکاری با هم پیمان خود یعنی امریکا و هم چنین کشورهای اروپائی، ترکیه و عربستان سعودی به دنبال ابزارهای جدید، ابتکاری و فعالتر باشد.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است: نتایج ارزیابی های اطلاعاتی اسرائیل حاکی از خطرناک بودن برنامه هسته ای ایران برای تل آویو است.
مرکز پژوهش های امنیت ملی رژیم صهیونیستی معتقد است که موضوع هسته ای ایران، تهدید پنهانی برای رژیم صهیونیستی است بنابراین تل آویو باید تلاش کند تا از مسلح شدن این نظام تندرویی که خواهان از بین بردن اسرائیل با سلاح هسته ای است،جلوگیری کند.
در این گزارش آمده که اسرائیل باید به موازات برنامه هسته ای ایران توافق هایی با امریکا منعقد کند که هردو طرف بتوانند در این خصوص با یکدیگر هماهنگی کنند. و رژیم صهیونیستی که درتوافق هسته ای ایران و آمریکا هیچ نقشی ندارد بهتر است درباره بسیاری از مسائل مهم با واشنگتن به توافق برسد.
بر اساس این ارزیابی، برای مقابله با برنامه هسته ای ایران، افزون بر تقویت امنیتی رژیم صهیونیستی اسرائیل و تلاش برای حفظ برتری کیفی آن، این رژیم باید با آمریکا به توافقی برسد که بر مبنای آن، در صورت نقض توافق توسط ایران هر دو طرف بتوانند واکنش مشترکی از خود نشان داده و بتوانند ایران را تحت پیگرد اطلاعاتی قرار دهند و روشهای مقابله با برنامه های غیر هسته‌ای ایران در منطقه را نیز تقویت کنند.

پربیننده ترین خبرها