آمریکا، ایران را قدرت نوظهور فضایی خواند

دوشنبه 6 اسفند 1397
17:56
آمریکا، ایران را قدرت نوظهور فضایی خواند پایگاه خبری آمریکایی موسوم به «اخبار کره شمالی» اعلام کرد که سازمان اطلاعات و امنیت دفاعی این کشور (دی آی اِی)، ایران را قدرت نوظهور فضایی خواند و به همراه کره شمالی آن را در فهرستی از تهدیدها و چالش های اصلی امنیت فضایی برای آمریکا قرار داد، که روسیه و چین نیز در آن جای گرفته اند.

العالم ـ آمریکا

این سازمان با انتشار این فهرست، آورده است: اگرچه مجموعه ای از گزارشات از وجود قدرت های فضایی همچون مسکو و پکن خبر می دهند، اما توانایی های فضایی ایران و کره شمالی برای جمع آوری اطلاعات در زمینه ناوبری فضایی موجب شده است آمریکا نتواند در کنار روسیه و چین از این دو قدرت نوظهور فضایی نیز غافل بماند.
به گزارش ایرنا، این گزارش با تشریح ابعاد برنامه های فعالیت های فضایی روسیه و مسکو، آنها را رقیب ثابت آمریکا در فعالیت های فضایی خواند و افزود: کره شمالی نیز همچون ایران به رغم اینکه ادعا می کند هیچ خصومتی با آمریکا ندارد، اما این دو کشور می توانند در مواقع جنگ، یک تهدید جدی علیه منافع و اهداف فضایی آمریکا به حساب آیند.
براساس این گزارش، ایران و کره شمالی براحتی می توانند با استفاده از خدمات مبتنی بر فعالیت های فضایی همچون 'جمع آوری اطلاعات'، 'نظارت'، 'شناسایی (آی اس آر)'، 'ارتباطات' و 'ناوبری فضایی' و افزایش توانایی ها در حوزه نظامی و غیر نظامی، عملا برای جنگ فضایی علیه دشمنان خود بهره برده و به لحاظ نظری نیز از پیشرفت های امنیت فضایی خود برای هدف قرار دادن هر ماهواره داخل جو زمین بهره ببرند.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: دشمن در جنگ اراده‌ها ضعیف است/ ناکامی در ۲۰ هدف حمله به ایران


گزارش العالم از پخش آزمایشی استودیوی کودکان غزه + فیلم


اژه ای: اراده ایران برای گسترش روابط با چین، قطعی است


ایران ۳- نیوزیلند صفر: انتظار دیگری هم نداشتیم


ایران برای پاسخ به متجاوز چقدر باید منتظر باشد؟!


شهادت یک فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست در غزه


رویترز: موشک آمریکایی مراسم عروسی را در ایران هدف قرار داد


کلاس‌های درس در قدس؛ جبهه جدید نبرد علیه اشغالگری


شهادت یک فلسطینی در قدس اشغالی


فرار گسترده نظامیان اوکراینی از دوره‌های آموزشی در لهستان