حماس: میانجیگری بدون خروج نظامیان صهیونیست از غزه سودی ندارد

سه شنبه 10 بهمن 1402
21:43
حماس: میانجیگری بدون خروج نظامیان صهیونیست از غزه سودی ندارد یکی از رهبران جنبش حماس در پاسخ به ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: اگر این مسئول صهیونیست بر عدم خروج از غزه اصرار کند، میانجیگری‌ها نیز راه به جایی نخواهد برد.

العالم- فلسطین اشغالی

محمد نزال از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تأکید کرد که مقاومت با مذاکره در تلاش است که به آتش‌بس کامل و توافق تبادل اسرا دست پیدا کند.

نزال به شبکه خبری العربی گفت: رسیدن به یک توافق چند مرحله‌ای، این امکان را فراهم می‌کند که پیش از رفتن به مرحله بعدی، مرحله قبل را ارزیابی کرد.

وی در پاسخ به ادعای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که گفت از غزه عقب‌نشینی نخواهند کرد، خاطر نشان کرد: اگر نتانیاهو بر عدم خروج از غزه اصرار کند، میانجیگری‌ها نیز راه به جایی نخواهد برد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ساعتی پیش در واکنش به اخبار منتشرشده درباهٔ توافق آتش‌بس احتمالی گفت: ما جنگ را به‌جز با دستیابی به تمام اهدافمان به پایان نخواهیم رساند و این یعنی نابودی حماس، بازگشت همهٔ گروگان‌ها و اطمینان از اینکه غزه دیگر تهدیدی برای ما نخواهد بود.

وی همچنین ادعا کرد که «ارتش ما نه از غزه خارج می‌شود و نه هزاران تروریست فلسطینی را آزاد می‌کند».

مذاکره‌کنندگان رژیم صهیونیستیی، آمریکایی، مصر و قطر روز یکشنبه در پاریس بر سر چارچوبی برای توقف جنگ و آزادی سایر اسرای رژیم صهیونیستیی نزد حماس به توافق رسیدند. طرحی که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با همتای قطری خود در واشنگتن آن را «قوی و قانع کننده» توصیف کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد