تونس در میانه تصمیمات سعید و استعفاهای النهضه

سه شنبه 6 مهر 1400
21:04
تونس در میانه تصمیمات سعید و استعفاهای النهضه برخی کارشناسان و ناظران معتقدند تصمیمات قیس سعید رئیس جمهوری تونس از دو ماه پیش تلاش برای خارج کردن کشور از مسیر طولانی است که از زمان پیروزی انقلاب شاهد بوده است.

العالم نظرکده

برخی ناظران سیاسی می گویند تونس در سال های اخیر شاهد پارلمان ها و دولت های مختلف بوده که برخی به خاطر ترورهای سیاسی سقوط کرده و افزون بر بحران اقتصادی و افزایش میانگین بیکاری ، گروه تروریستی داعش در صدد آسیب زدن به امنیت کشور است.

ناظران درباره نگرانی گروه های سیاسی تونس از حکومت دیکتاتوری در کشور گفتند: حکومت فردی ضرورتا بد نیست و دموکراسی در تونس در گذشته منظم نبوده و تونس شاهد حیات سیاسی موفقی نبوده است.

برخی سیاستمداران معتقدند اختلافات اخیر جنبش النهضه به دلیل عملکرد رهبران این جنبش در مقابله با تصمیمات قیس سعید رئیس جمهوری تونس است.

برخی خبرنگاران تاکید دارند اختلافات در جنبش النهضه اختلافاتی قدیمی میان گروههای مختلفی است که دارای اختلاف عقیده هستند و این اختلافات به اتسعفای اعضای برجسته این جنبش مانند دبیر کل آن در چند سال گذشته بوده است.

خبرنگاران از فشارهای خارجی بر جنبش النهضه همزمان با بروز اختلافات داخلی خبر دادند اما دلیل انصراف النهضه و ناکامی رهبرانش در سالهای گذشته بخشی از ائتلاف های این جنبش است که بسیاری از هواداران آن را راضی نکرده است.

آنان بر کاهش قدرت جنبش النهضه در مقابله با تصمیمات رئیس جمهوری تونس تاکید کرده و بر امکان متلاشی شدن جنبش النهضه و تشکیل حزب های دیگر مانند حزب نجم الدین اربکان ترکیه اشاره کردند که حز بعدالت و توسعه به رهبری اردوغان از ان خارج شد.

سیاستمداران تونسی معتقدند رئیس جمهوری تونس با تصمیمات اخیر خود امید و حاکمیت را به مردم بازگرداند و 3 میلیون واکسن کرونا برای مردمی که در معرض مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا بودند، تهیه کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رهبری جنبش در مرحله‌ای حساس؛ "خلیل الحیه" رئیس دفتر سیاسی حماس شد


حملات دقیق ایران؛ سردرگمی ترامپ و آغاز مرحله جدید تشدید تنش! +فیلم


تصمیم یمن برای اعمال محاصره دریایی علیه عربستان؛ آغاز مرحله جدید در معادلات رویارویی + ویدئو


انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود


وزیر کشور عازم پاکستان شد


آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد