زلنسکی به دنبال دریافت جنگده های غربی برای نبرد با روسیه است

پنج‌شنبه 17 فروردين 1402
07:54
زلنسکی به دنبال دریافت جنگده های غربی برای نبرد با روسیه است رئیس‌جمهور اوکراین در لهستان کوشید کشورهای غربی را به ارسال هواپیما‌های جنگی برای نبرد کی‌یف با مسکو ترغیب کند.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش رویترز، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در سفری به ورشو گفت: لهستان به تشکیل ائتلافی از قدرت‌های غربی برای تامین هواپیماهای جنگی به کی‌یف کمک خواهد کرد.
لهستان همسایه و متحد نزدیک اوکراین محسوب می‌شود و پیش از این، به فرایند تأمین تانک‌های اوکراین از سوی غرب کمک کرده است. لهستان در جریان سفر زلنسکی اعلام کرد 10 فروند جنگنده میگ دیگر علاوه بر چهار فروند جت قبلی به اوکراین خواهد داد.
زلنسکی طی یک سخنرانی در ورشو گفت: «همان‌طور که رهبری کشور شما [لهستان] خودش را در کمک به شکل‌گیری ائتلاف تامین تانک ثابت کرد، معتقدم که در زمینه تامین هواپیما نیز چنین خواهد کرد.»
رئیس‌جمهور اوکراین ساعاتی پیش از آن گفته بود نیروهای اوکراینی در باخموت گرفتار شرایط بسیار سختی شده‌اند و اگر خطر محاصره آنها توسط نیروهای روس وجود داشته باشد، ارتش اوکراین تصمیمات لازم را برای حفاظت از آنان خواهد گرفت.
زلنسکی افزود: نیروهای اوکراینی در باخموت گاهی پیشروی‌های اندکی داشته‌اند که در نهایت عقب رانده شدند، اما همچنان در شهر حضور دارند.
وی مدعی شد: «ما در باخموت هستیم و دشمن کنترل آن را در دست ندارد.»
باخموت که در استان دونتسک واقع شده به یکی از خونین‌ترین جبهه‌های منازعه اوکراین بدل شده است. روسیه کنترل بخش اعظم استان دونتسک را در دست دارد و تلاش می‌کند این شهر را نیز تصرف کند.
زلسنکی در ادامه گفت: «مهم‌ترین مسئله برای من حفظ جان سربازانمان است و اگر خطر بزرگ‌تری آنان را تهدید کند که به بهای از دست دادنشان تمام شود، از جمله خطر محاصره، البته که ژنرال‌هایمان تصمیمات لازم را خواهند گرفت.»
اظهارات زلنسکی به نظر می‌رسد به عقب‌نشینی احتمالی نیروهای اوکراینی از باخموت اشاره داشته باشد. با این حال هانا مالیار، معاون وزیر دفاع اوکراین، پس از این سخنان اعلام کرد علی‌رغم تلاش‌های روسیه برای تصرف باخموت و دیگر شهرهای شرق اوکراین، شرایط جبهه «کاملا تحت کنترل است».

0% ...

آخرین اخبار

ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است