رهبر اخوان المسلمین مطرح کرد :

معرفی غرب به عنوان عامل برکناری مرسی

جمعه 11 مرداد 1392
09:55
معرفی غرب به عنوان عامل برکناری مرسی العالم - رهبر اخوان المسلمین تحولات سی ام ژوئن را که منجر به برکناری محمد مرسی از ریاست جمهوری شد ، کودتای غرب و رسانه ها علیه اخوان المسلمین ذکر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم " محمد بدیع " گفت : هنگامی که مردم خود را برای چیدن ثمرات انقلاب 25 ژانویه2011 و دست یابی به دمکراسی آماده می کردند ، کودتا (انقلاب 30 ژوئن) علیه محمد مرسی رئیس جمهوری معزول مصر به وقوع پیوست .

بدیع در توضیح علت مخالفت مردم مصر با محمد مرسی گفت : غرب از سیاست استقلال ، آزادیخواهی و تحول ریشه ای که محمد مرسی درپیش گرفته بود ؛ خشمگین بود لذا گروه های داخل مصر و طرف های منطقه ای مخالف دمکراسی اسلامی را که نگران تاج و تخت خود بودند ، علیه مرسی تحریک کرد و غرب و طرف های منطقه ای میلیاردها دلار برای عزل مرسی هزینه کردند.  

بدیع افزود : طرف های داخلی ، منطقه ای و بین المللی توطئه ای را برای عزل مرسی آماده کرده بودند که این توطئه را در روز 30 ژوئن اجرا کردند و خانم " منی مکرم عبید" ( نماینده سابق مجلس شورای مصر) در سخنرانی خود در آمریکا جزئیات این توطئه را فاش کرد.

رهبر اخوان المسلمین مصر درباره توسل به زور و خشونت هشدار داد و از همه مردم خواست که به فعالیت های خود برای دست یابی به آزادی و روی کارآمدن دوباره نظام مشروع (نظام محمد مرسی) ادامه بدهند.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه


دیدار رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست‌وزیر هند


خشونت و آزار زنان اسیر فلسطینی از سوی وزیر افراطی صهیونیست برای کسب آرا+ فیلم


هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق