این فرد بازنده بزرگ عدم حمله آمریکا به سوریه است

سه شنبه 19 شهريور 1392
11:30
این فرد بازنده بزرگ عدم حمله آمریکا به سوریه است این فرد را باید بازنده بزرگ عدم حمله آمریکا به سوریه به شمار آورد، او بیشترین تلاش ها و رایزنی ها را برای انجام این حمله صورت داد، میلیاردها دلار سلاح برای تروریست های فعال در سوریه خریداری کرد، قمار مرگ و زندگی اش را هم بر سر این مساله قرار داد، اما اوضاع بر وفق مرادش نچرخید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ابوالفتنه، فرمانده تروریست های مسلح در سوریه، طراح نابودی ارتش های عربی و شاید هم ناجی بزرگ صهیونیست ها، چند عنوانی است که می توان به این فرد داد. او که خود بارها اعتراف کرده افسار گروه های مسلح تروریستی از افغانستان تا قفقاز، عراق، لبنان و سوریه را در دست دارد و با دلارهای بادآورده می تواند همه آنها را برای نابودی کشوری روانه کند، بازنده بزرگ عدم حمله آمریکا به سوریه به شمار می رود.

نام بندر بن سلطان همواره با پیچیده ترین پرونده های امنیتی و تروریستی در منطقه در ارتباط است، این کنیز زاده سعودی که بیش از دیگر برادران و عموزادگان کنیز زاده اش در حکومت خانوادگی سعودی ها رشد کرده و می داند به همین دلیل هم راه به جایی نخواهد برد و بر کرسی سلطنت تکیه نخواهد زد، همه هنرش در خرابکاری را برای قتل و کشتار مردم منطقه به کار بست، برای برافروختن جنگی دیگر تلاش کرد، اما این بار موفق نشد.

بندر بن سلطان که در دیدار با ولادیمیر پوتین به صورت رسمی گفته بود که هدایت گروهک های تروریستی مسلح در قفقاز را در دست دارد و مانع از حمله آنها به بازی های زمستانی در سوچی خواهد شد، با فشار بر متحدان منطقه ای و بین المللی ریاض به خصوص آمریکا و فرانسه در تلاش بود تا با حمله به سوریه، آنچه را که گروهک های تروریستی موفق به انجام آن نشده بودند، انجام دهد.

ارائه طرح هوشمندانه نظارت بر تسلیحات شیمیایی سوریه که با میانجی گری ایران و روسیه، دمشق حاضر به قبول آن شد، همه برگه های سعودی ها برای نابودی سوریه را بر باد داد و به نظر می رسد حتی در صورت عدم نهایی شدن چنین توافقی هم، حمله ای به سوریه صورت نخواهد گرفت و ارتش این کشور به سرعت جریان های تکفیری و تروریستی مورد حمایت بندر بن سلطان را سرکوب خواهد کرد و آنچه برای سعودی ها باقی خواهد ماند بی آبرویی در همدستی با تروریست ها، رژیم صهیونیستی و در نهایت نیز تلاش برای نابوی یکی از کشورهای عربی خواهد بود.

به نظر می رسد پس از شکست در طرح حمله به سوریه، باید منتظر ماند تا بندر در لبنان و عراق نیز شکست تلخی را تجربه کند، چرا که بر اساس اطلاعات موجود، عراقی ها بیش از این در برابر حمایت مستقیم سعودی ها از تروریست ها در خاک خود صبر نخواهند کرد و به زودی فتنه را به صاحبان آن برخواهند گرداند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی


سایه سنگین بدعهدی صهیونیست ها بر سر میز ششمین دور مذاکره موسوم به توافق‌نامه چارچوب


چاک شومر: در حال پرداخت بهای شکست مطلق ترامپ در جنگ با ایران هستیم +ویدئو


اطلاعیه دولت: زمان برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید به ۲۸ تیر موکول شد


واکنش حماس به طرحی خطرناک برای بلعیدن کرانه باختری


یمن یک پهپاد پیشرفته متعلق به عربستان را سرنگون کرد


ابلاغ پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از ملت ایران و عراق + ویدئو


ترکیه حکم بازداشت نتانیاهو را صادر کرد


انهدام یک فروند پهپاد متخاصم با آتش پدافندی نداجا در بندرعباس


درخواست سناتورهای آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی